Po zablokowaniu dostępu do określonych kategorii użytkownik ma dostęp tylko do kategorii zaznaczonych czyli może tylko:

  • utworzyć użytkownika dla dostępnych kategorii
  • zmienić typ konta tylko na kategorię do której ma dostęp
  • wyświetlić użytkowników tylko z kategorii do których ma dostęp.